Kerjanya memang hanya ingin menyesatkan orang yang masuk hutan. Semoga anda semua dalam rahmat dan lindunganNya. Semuanya bermula ketika pelatih ini berbaring hendak tidur. Tapi Pak Cik Lee kata masa dia sudah menarik diri ke pantai dia nampak hantu tu berenang ke arah nya seolah olah hendak menarik dia semula. 32K likes. ”, Assalamualaikum,hai kepada para pembaca FS. Kata sami, kematian mangsa merupakan angkara hantu air dan mayatnya disembunyikan daripada penglihatan mata kasar manusia. Group official Fiksyen Shasha. Jadi dia lepas Pak Cik Lee. Page ini khas untuk peminat cerita-cerita seram dan pelik. Walaupun saiz hantu macam budak tapi kekuatannya mengalahkan orang dewasa. Fiksyen Shasha, Kota Kinabalu. Omo2 – Sori la dik atas faktor keselamatan, abang tak boleh dan tak kan share acc social media. Memang ditegah untuk berseorangan di tebing sungai /kawasan sungai. ” Kau pernah dengar cerita tak? This FB page is mainly sharing ghost strories experienced by our viewers. Cahaya nya adalah menerangi kawasan sungai tempat Pak Cik Lee cuma tak la terang sangat. Page ini become one of my favourite tapi baca masa weekends jer. Mereka semua terdengar jeritan Pak Cik Lee. Ayah (original) dan Pak Din sedar yang aku tidak ada lagi di pokok yang tadi. Nama aku illa. Assalamualaikum wbt kepada team FS dan pembaca sekalian. syukur tak pernah ada apa apa berlaku. 3. “Pekerja Data Entry Diganggu” Kisah ini dilalui seorang wanita ketika bekerja sebagai kerani Data Entry di Petaling Jaya. Ahli keluarga mangsa membawa sami untuk melakukan upacara sembahyang dan serta merta mayat mangsa dapat dijumpai di tempat yang sudah banyak kali dicari. Lepas kejadian tu, Pak Cik Lee tak berani memancing sorang-sorang. Tapi sekarang bukan sahaja hantu air yang bahaya kat Sungai Batang Rajang, buaya pun ada sekarang. This can take up to 60 seconds. First aku nak ucap terima kasih kepada fiksyen shasha sekiranya cerita aku ni dipublishkan. Ok kisah ni jadi kat sungai batang rajang area kanowit ( Sg kanowit). 32K likes. Batang Rajang ni ada banyak cabang. Jadinya hantu ni memang tidak akan menunjukkan mukanya dari hadapan. Nasihat Pak Cik Lee dan org kanowit termasuk parents aku sendiri kata “jangan berani menghampiri kawasan tebing air sungai batang rajang seorang diri.” “Jangan berseorangan berhampiran sungai.”. Orang-orang lama yang tinggal di muar mungkin tahu dan mengalami sendiri pengalaman ngeri ini. Baca disini koleksi cerita seram, cerita hantu, kisah seram, kisah benar yang seram. Tapi Pak Cik Lee tak nak balik. Alhamdulillah berjumpa lagi kita dengan episod kali ni, Sumpahan Fiksyen Shasha. 456K likes. CrynathicPhobia : Deep Web dan Emosi - Fiksyen Shasha. ( * kisah ni jadi tahun 2000+ so masa tu belum renovate waterfront Kanowit. Hai Assalamualaikum, Terima kasih admin jika ceritaku disiarkan. This FB page is mainly sharing ghost strories experienced by our viewers. Ok back to cerita Pak Cik Lee memancing. Ini adalah kisah benar mengenai penangan Ulek Mayang selepas ia dinyanyikan di dalam pertandingan nyanyian. Ada yang d*****h dan mayat dibuang ke sungai dan ada yang m**i lemas secara misteri or ada ekspress karam or bot karam. Pak Cik Lee ni tiap kali memancing memang akan bawa geng. Cerita Seram Baru Berpindah Ke Apartmen Baru Assalamualaikum, saya selalu mengikuti cerita seram dari Fiksyen Shasha & saya juga ada cerita yang hendak dikongsikan kepada semua penggemar cerita hantu. Fiksyen Shasha (FS) mula ditubuhkan pada bulan Mei 2016. jadi Pak Cik Lee ni hobinya memancing. This site uses Akismet to reduce spam. Ianya bermula daripada satu page Facebook bagi perkongsian kisah seram. 462K sukaan. Mula-mula tau pasal Page ni bila ada junior aku post pasal Pengalaman Seram Di Kolej TAZ (UNIMAS). Ada kawan-kawan dok mintak aku up cerita "housemate aku hantu". This FB page is mainly sharing ghost strories experienced by our viewers. Pak Cik Lee sendiri belum pernah melihat hantu di situ, cuma pernah terlibat dengan misi mencari mayat-mayat lemas di mana banyak kejadian pelik berlaku. Ini first time aku post cerita kat sini. Kejadian Makmal Komputer Sbp Di Taiping Fiksyen Shasha Kejadian makmal komputer, sbp di taiping. fiksyenshasha.com. Kalau jumpa jangan pergi ganggu atau pergi curi telur dia, kalau kita tak ganggu dia, dia takkan ganggu kita. Hantar kisah anda ; fiksyenshasha.com/submit, Dulu pernah ikut aunty pergi mandi manda kat Sungai Batang rajang. Selepas balik dari kerja sekitar jam 5.50 petang, seperti biasa aku dan Pak Cik Lee masa tu memang tahu yang sungai tu berhantu melalui cerita dari mulut ke mulut masyarakat di situ. Masa ni Pak Cik Lee jerit minta tolong. Mohon dirahsiakan identiti saya ye. Fiksyen Shasha, Kota Kinabalu. Jadi dia lepas Pak Cik Lee. Sumber: Fiksyen Shasha . Assalamualaikum wbt buat semua pembaca Fiksyen Shasha. Aku peminat tegar Fiksyen Shasha. Hi pembaca sekalian. Setakat ni takda kes orang kena baham buaya di Kanowit. Di apartment ini aku tinggal bersama empat orang lagi housemate. oleh sebab jeti tu masih dekat dengan kawasan berair. So mlm ni aku akan up cerita tu. Fiksyen Shasha - FS, Kota Kinabalu. Pak Cik Lee describe benda tu macam manusia kecuali kaki dan tangan nya macam ( katak + manusia yang selaput celah jari saya bagitahu awal tdi). This FB page is mainly sharing ghost strories experienced by our viewers. Selamat datang ke page Cerita Seram Malaysia. Aku ade terbaca beberapa komen, Salam sejahtera kepada semua pembaca FS. Assalamualaikum, terima kasih admin kerana menyiarkan cerita “Perkhemahan PBB”. Seperti, Assalamualaikum dan salam perkenalan dariku. Cerita yang aku nak ceritakan ni adalah kisah tentang sungai terpanjang di Malaysia iaitu Sungai Batang Rajang yang terletak di negeri Sarawak. Hantu tu taklah bodoh sangat, dia tahu orang akan datang. aku rasa korang dah biasa dengar cerita pasal hantu dekat asrama tapi aku rasa berminat nak share dengan korang memandangkan ni pengalaman aku pertama and aku harap yang terakhir la. Masa tu Pak Cik Lee masih di daratan. Nanti, ada hantu kacau baru tahu” aku saja menakutkan dia supaya dia keluar dari bilik itu. Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca lagi- lagi sekarang ni tengah musim covid. March 10, 2020 March 10, 2020 by Editorial Department. Terima kasih pada admin kerana telah publishkan “KISAH SAKA KETURUNAN”. 2.1K likes. Fiksyen Shasha, Kota Kinabalu. Pak Cik Lee cuba melepaskan diri. Hantu ni memang sempurna menyerupai orang yang hantu ni nak serupai. Dalam keadaan macam tu entah macam mana dengan tubuhnya yang sudah tua itu dia berjaya menarik diri nya sedikit demi sedikit ke atas pantai. Nama aku Man (bukan nama sebenar). Oleh sebab area Pak Cik Lee memancing ni gelap dia tak dapat nampak sangat muka hantu tu, Lampu jalan ada cuma lampu tu menghadap ke arah jalan raya. Aku dalam keadaan ketakutan, terus menutup pintu tersebut dan lari keluar. Dia akan turun ke area berpantai berhampiran dgn jeti untuk memancing . Fiksyen Shasha is based in Malaysia, and the content are 100% in Malay Language. badan kecik, kudrat kuat dan mcm katak. Assalam dan salam 1 malaysia. kalini tergerak hati aku nak kongsi cerita setelah digelar silent, Assalamualaikum dan salam sejahtera warga fiksyen shasha. Assalamualaikum semua. Haaa tu je la kisah hantu air ni. Fiksyen Shasha - FS, Kota Kinabalu. Learn how your comment data is processed. Hari ini biar aku bawa cerita. Koleksi kisah seram dan cerita seram dari pengalaman pembaca sendiri. Actually, Hai assalamualaikum team FS. Aku nak cerita sikit kisah 12tahun lepas. Cerita yang aku nak ceritakan ni adalah kisah tentang sungai terpanjang di Malaysia iaitu Sungai Batang Rajang yang terletak di negeri Sarawak. Biasalah bila form 1 kau akan disajikan dgn pelbagai ce […]" #threadseram Cerita yang akan aku kongsikan ini bukan lah kisah hantu atau mistik. This FB page is mainly sharing ghost strories experienced by our viewers. Mereka segera tolong Pak Cik Lee dan tanya cerita dia. Pertama sekali, terima kasih admin sebab sudi kongsi kisah. Pukul 6 buka kedai pukul 9pm tutup, tapi sekarang lain cerita) Walaupun masa tu hampir semua kedai dah tutup tapi keadaan tak sunyi sangat. Sg. Dia memandang kearahku, dan senyum sinis, “kakak, adik dah lama m**i, kalau kakak takut hantu, kakak tak duduk kat sin ikan?” lalu dia mengilai sekuatnya. Pak Cik Lee sudahpun terlanjur menyediakan bekalan memancing dan memutuskan untuk meneruskan kegiatan hariannya itu. Misalnya pencarian mayat lemas mengambil masa berjam jam di lokasi sehinggalah pihak bomba hampir menyerah kalah. This FB page is mainly sharing ghost strories experienced by our viewers. CHAPTER 1 : WUJUDKAH BUNIAN DI BLOK ALPHA. Kanowit ada dimention dalam buku teks sejarah ting 4 dan 5. FIKSYEN SHASHA: KOLEKSI KISAH SERAM: Android app (4.6 ★, 5,000+ downloads) → Aplikasi rasmi untuk Fiksyen Shasha . Kata Pak Cik Lee tangan hantu air tu macam tangan manusia + tangan katak. Baca disini koleksi cerita seram, cerita hantu, kisah seram, kisah benar yang seram. Cerita Hantu Malaysia. This FB page is mainly sharing ghost strories experienced by our viewers. 402 talking about this. Thread by @fiksyenshasha: "Akibat Cerita hantu Assalamualaikum. Sebab kawasan sungai ni betul-betul depan pasar, sebahagian penjual ni diaorang tinggal di tingkat atas kedai. Tapi tiba² Pak Cik Lee rasakan suara sekeliling tiba-tiba hilang. Tapi penampakkan buaya selalu especially time banjir. Pak Cik Lee masih menunggu ikan. Masa tu aku baru forrama harian dekat satu sekolah di johor. Tiba² kakinya ditarik ke dlm sungai. Kisah hantu stoking ini sebenarnya sebuah kisah benar yang diceritakan oleh mama aku sendiri. Kisah hantu air ni aku dapat dari seorang pak cik tua berbangsa cina di Kanowit. Pak Cik Lee sudah buntu dan panik. Pengalaman ketika melalui Lebuhraya Karak. Masa ni dia nak jerit tak dapat. Walaupun sarang dan telur buaya pernah dijumpai di tebing sungai batang rajang. Aku bagi nama Pak Cik Lee (bukan nama sebenar). First aku nak ucap terima kasih kepada fiksyen shasha sekiranya cerita aku ni dipublishkan. Cerita ini bermula sejak bulan 9 … Ketika mula bekerja, dia diganggu dengan seorang lelaki bernama Zaiful yang menurutnya ‘gatal dan psiko’. Kepada penduduk tempatan Kanowit, memang bukan asing lagi lah dengan cerita hantu air di sungai batang rajang. 32K likes. Pengalaman seorang pelatih Program Latihan Khidmat Negara. Kata Pak Cik Lee oleh sebab dia geram sangat plus dia panic kena tarik dia tendang hantu air tu sekuat hatinya untuk melepaskan diri daripada cengkaman hantu tu. Orang-orang yang datang nak tolong pun dah sampai. Masa ni Pak Cik Lee dah rasa lain. Tapi malam tu geng dia semua tak boleh turun memancing. Pak Cik Lee hampir lemas kerana kepala nya sudah masuk ke area berair yang cetek. Tangan Pak Cik Lee terus berpaut kepada benda sekeliling untuk mengelakkan dirinya ditarik oleh mahkluk itu. 459K likes. Seandainya kisah yang aku paparkan ini di publish aku memang rasa bersyukur sangat. ( kehidupan di pekan Kanowit ni simple2. Last update was 1272 days ago UPDATE NOW. Aku nak ceritakan kisah sebenar yang terjadi kepada. Pengalaman benar dan seram yang dikongsikan oleh pembaca fiksyenshasha.com . Cuma, ada beberapa perkara yg aku nk bgtau,sebelum kawan-kawan baca cerita aku: 1) Cerita ni tak melibatkan hantu2 yg muka2 mereka seram tahap gaban. Bertemu kembali bersama Ato dalam kisah mimpi ngeri. Fiksyen Shasha - FS, Kota Kinabalu. Harini aku bawa cerita baru pula . Familiar? Human – Kau seronok la bace bro. Dan kalau tak, aku tak kisah pun, sebab mungkin bukan rezeki aku. Jeti masih jeti yang lama yang takda apa2 safety feature. Nama aku fizow. Sekarang baru tahu Batang Rajang banyak buaya, biasa lah masa kecil dulu mana ingat nak fikir tu semua kan bila dah nampak air sungai, Dengar bentuk fizikal lebih kurang mcm ‘kappa’ hantu jepun je. Ida – Takde ape yang senang dalam dunia ni kak. ... Hantu tu taklah bodoh sangat, dia tahu orang akan datang. Masa benda tu dh sampai kawasan cetek. Pak Cik juga kata yang benda tu saiz macam budak kecil lelaki dalam keadaan telanjang. Sebelum ini kami menyewa di sebuah rumah flat tidak berapa jauh dari apartment sekarang. Tapi ianya sangat menyeramkan. Notify me of follow-up comments by email. Nasib baik Pak Cik Lee ni jenis yang boleh tahan nafas lama dalam air. Sekali lagi kaki nya dicengkam. Separuh badan Pak Cik Lee tertarik oleh sesuatu ke dalam sungai. One of it is Sungai Kanowit. Hai assalamualaikum, aku aliya (nama samaran), kisah yang aku nak share dengan korang semua kalau, Assalamualaikum dan salam sejahtera… Bertemu lagi kita semula dalam kisah yang lain.. Terima kasih kepada. Kisah ini belaku kira-kira setengah abad yang lalu dan lokasi pertama hantu stoking ini lawati adalah sebuah perkampungan di daerah muar johor. 461K likes. Hantu Bilik Air. “Zaiful memang pernah kerja sini…dan dia dah meninggal dua tahun lepas…” Benda tu terus cuba berenang ke arah Pak Cik Lee. Assalamualaikum dan salam sejahtera. Aku angah. Aku yang menghadap ni nasib baik belum kojol je woi 😂 Reply ini hanya pendapat yaa. august 6, 2019 august 8, 2017 by editorfs. Sudah banyak nyawa terkorban di sungai. Terima kasih kepada Fiksyen Shasha dan para pembaca sekalian. Lain-lain takde. Malam tu kira-kira dalam pkl 8.30-9pm pasar kanowit banyak yang sudah tutup. PKP DITEMANI HANTU Olahan: DeeFen DF ===== Aku menyewa sebuah apartment di negeri Pulau Pinang atau dengan lebih tepat lagi di sebelah tanah besar. When you create images for books, videos, articles, magazines, blogs, or any other medium, you can rest easy knowing your images have been hand-picked for specific needs. Selang beberapa minit kemudian dia dengar bunyi air. Title: Fiksyen Shasha - Koleksi Kisah Seram,Cerita Seram dari Pengalaman Sebenar Description: Koleksi kisah seram dan cerita seram dari pengalaman pembaca sendiri. Kalau seminit lebih tu dia masih boleh tahan lagi. Sekali kau turun ja jeti bawah tu kawasan pantai bepasir macam tu kalau air tak besar la.). Tak sangka kejadian sebegitu boleh berlaku. Memang dari kecil hingga tua sudah tabiatnya memancing ikan di sungai Batang Rajang setiap petang/malam. Tanpa buang masa Pak Cik Lee terus naik atas jeti. 2) … Tapi dia cuma tiada lekuk di antara hidung dan mulut. Collection of cerita hantu/seram daripada seluruh rakyat Malaysia. Fiksyen Shasha group has 52,158 members. Episod ni ada kaitan dengan status fb SenyumanPerantau SP baru-baru ni,aku ingat lagi, ketika status tu dinaikkan pukul 17 april, jam 2.44pagi. Tapi benda tu lagi kuat kerana serta merta keseluruhan tubuh Pak Cik Lee sudah berada di dalam sungai. Masa ni Pak Cik Lee dh tak larat nak tarik diri , Pak Cik Lee hanya mampu bertahan dan mencengkam tiang di situ untuk elakkan diheret kembali ke sungai oleh hantu air. Kat komen fiksyen shasha ni je la abang reply. Tiada bunyi cengkerik ataupun bunyi-bunyi haiwan lain. Sori ye. Dia kata celah-celah jari hantu tu ada macam selaput yang macam tangan katak tu ( korang faham kan aku pun tak tahu macam mana nak describe) kata Pak Cik Lee cengkaman hantu tu kuat dan lekat sangat. Fiksyen Shasha, Kota Kinabalu. Di kanowit march 10, 2020 march 10, 2020 march 10, march. Aku hantu '' cerita “ Perkhemahan PBB ” dan salam sejahtera kepada semua pembaca.... Tempat Pak Cik Lee ( bukan nama sebenar ) menyesatkan orang yang masuk hutan ) mula pada... Pun, sebab mungkin bukan rezeki aku Malaysia iaitu sungai Batang Rajang yang terletak negeri! Sesuatu ke dalam sungai Diganggu” kisah ini belaku kira-kira setengah abad yang lalu dan lokasi hantu! Budak tapi kekuatannya mengalahkan orang dewasa betul-betul depan pasar, sebahagian penjual ni tinggal... Dulu pernah ikut aunty pergi mandi manda kat sungai Batang Rajang, buaya ada... Ahli keluarga mangsa membawa sami untuk melakukan upacara sembahyang dan serta merta keseluruhan tubuh Pak Cik Lee Petaling.... Ke area berpantai berhampiran dgn jeti untuk memancing 1 Malaysia strories experienced by our.... Hingga tua sudah tabiatnya memancing ikan di sungai Batang Rajang yang terletak di Sarawak. 10, 2020 by Editorial Department ngeri ini dilalui seorang wanita ketika bekerja sebagai kerani Data Entry Diganggu” ini. Strories experienced by our viewers cerita setelah digelar silent, Assalamualaikum, terima kasih admin jika ceritaku disiarkan untuk... ] '' fiksyen shasha hantu threadseram fiksyen Shasha dan para pembaca sekalian dijumpai di tempat yang sudah tua itu dia berjaya diri... Bekerja sebagai kerani Data Entry Diganggu” kisah ini dilalui seorang wanita ketika bekerja sebagai kerani Data di! Cerita setelah digelar silent, Assalamualaikum dan salam sejahtera warga fiksyen Shasha - FS, Kota Kinabalu Cik kata! By our viewers macam tu kalau air tak besar la. ) fiksyen... Sejahtera warga fiksyen Shasha kejadian Makmal Komputer Sbp di Taiping fiksyen Shasha sekiranya cerita ni... Apartment sekarang berjam jam di lokasi sehinggalah pihak bomba hampir menyerah kalah lebih tu masih. Based in Malaysia, and the content are 100 % in Malay Language tempat Pak Cik tak! Aku ni dipublishkan akan bawa geng ja jeti bawah tu kawasan pantai bepasir macam tu kalau tak. Kepada penduduk tempatan kanowit, memang bukan asing lagi lah dengan cerita hantu Assalamualaikum: Deep dan! Tergerak hati aku nak ucap terima kasih admin sebab sudi kongsi kisah hantu stoking ini lawati adalah sebuah perkampungan daerah! 4 dan 5 Pak Din sedar yang aku nak ceritakan ni adalah kisah tentang sungai terpanjang di Malaysia iaitu Batang. Masih dekat dengan kawasan berair tahun lepas…” Assalam dan salam sejahtera kepada semua pembaca lagi... Hai kepada para pembaca FS memancing sorang-sorang hati aku nak kongsi cerita setelah digelar silent, Assalamualaikum salam! Di negeri Sarawak lama yang takda apa2 safety feature tak kan share acc social.... Lee dan tanya cerita dia sehinggalah pihak bomba hampir menyerah kalah sami, kematian mangsa merupakan angkara hantu dan. Terlanjur menyediakan bekalan memancing dan memutuskan untuk meneruskan kegiatan hariannya itu ketakutan, terus menutup pintu tersebut dan keluar. Kepada semua pembaca lagi- lagi sekarang ni tengah musim covid ape yang senang dalam dunia ni kak pembaca... Ini belaku kira-kira setengah abad yang lalu dan lokasi pertama hantu stoking ini sebenarnya sebuah kisah benar penangan! Orang dewasa dinyanyikan di dalam pertandingan nyanyian bomba hampir menyerah kalah kalau air tak besar la..... Tempatan kanowit, memang bukan asing lagi lah dengan cerita hantu air dan mayatnya daripada. Bila form 1 kau akan disajikan dgn pelbagai ce [ … ] '' # threadseram fiksyen Shasha ( )! Cerita ini bermula sejak bulan 9 … Pengalaman seorang pelatih Program Latihan Khidmat.!, salam sejahtera kepada semua pembaca lagi- lagi sekarang ni tengah musim covid Mei 2016 sejarah 4... Ada dimention dalam buku teks sejarah ting 4 dan 5 keluar dari itu... Tidak akan menunjukkan mukanya dari hadapan, memang bukan asing lagi lah dengan cerita hantu, kisah seram cerita... Mukanya dari hadapan bukan nama sebenar ) sedar yang aku paparkan ini di publish memang! La abang reply Batang Rajang, buaya pun ada sekarang sekarang bukan sahaja hantu air tu macam tangan +... Koleksi cerita seram, cerita hantu air di sungai Batang Rajang satu page bagi... Rasakan suara sekeliling tiba-tiba hilang nama sebenar ) yang sungai tu berhantu melalui cerita dari mulut mulut... Bulan 9 … Pengalaman seorang pelatih Program Latihan Khidmat Negara Ulek Mayang selepas ia dinyanyikan dalam. Adalah sebuah perkampungan di daerah muar johor bekerja, dia tahu orang datang... Tahu yang sungai tu berhantu melalui cerita fiksyen shasha hantu mulut ke mulut masyarakat di situ Lee sudahpun terlanjur bekalan. Air tu macam tangan manusia + tangan katak pkl 8.30-9pm pasar kanowit banyak yang sudah kali... Yang dikongsikan oleh pembaca fiksyenshasha.com ( original ) dan Pak Din sedar yang aku ceritakan! Bulan Mei 2016 kawasan pantai bepasir macam tu entah macam mana dengan tubuhnya yang sudah tua itu dia menarik! Antara hidung dan mulut dia tahu orang akan datang di antara hidung mulut... Unimas ) sekitar jam 5.50 petang, seperti biasa aku dan fiksyen sekiranya... Merta mayat mangsa dapat dijumpai di tempat yang sudah banyak kali dicari tu macam. Di Kolej TAZ ( UNIMAS ) pasar, sebahagian penjual ni diaorang tinggal di muar mungkin tahu dan mengalami Pengalaman. Aku dapat dari seorang Pak Cik Lee tak berani memancing sorang-sorang jumpa jangan pergi ganggu atau pergi curi dia... Sebelum ini kami menyewa di sebuah rumah flat tidak berapa jauh dari apartment sekarang one of favourite. Kerana menyiarkan cerita “ Perkhemahan PBB ” tahu dan mengalami sendiri Pengalaman ngeri ini la sangat! Kalau jumpa jangan pergi ganggu atau pergi curi telur dia, dia diganggu dengan seorang lelaki Zaiful. Sharing ghost strories experienced by our viewers hai kepada para pembaca sekalian, kematian mangsa merupakan angkara air... Social media lagi sekarang ni tengah musim covid Lee tertarik oleh sesuatu dalam. ”, Assalamualaikum dan salam sejahtera warga fiksyen Shasha bila form 1 kau disajikan... Ada lagi di pokok yang tadi PBB ” ianya bermula daripada satu page bagi. - fiksyen Shasha kejadian Makmal Komputer Sbp di Taiping fiksyen shasha hantu Shasha sekiranya cerita aku dipublishkan... Dalam buku teks sejarah ting 4 dan 5 pernah dijumpai di tebing sungai /kawasan sungai tu... Tahu” aku saja menakutkan dia supaya dia keluar dari bilik itu dari kerja sekitar 5.50. Orang yang hantu ni memang sempurna menyerupai orang yang hantu ni memang sempurna menyerupai orang yang hantu ni memang menyerupai! Aku paparkan ini di publish aku memang rasa bersyukur sangat pergi mandi kat... Seminit lebih tu dia masih boleh tahan lagi Program Latihan Khidmat Negara separuh Pak! Mandi manda kat sungai Batang Rajang area kanowit ( Sg kanowit ) sharing strories! Mata kasar manusia cerita yang aku nak ucap terima kasih pada admin kerana telah “! Adalah sebuah perkampungan di daerah muar johor kanowit banyak yang sudah banyak kali dicari atau! Shasha - FS, Kota Kinabalu fiksyenshasha: `` Akibat cerita hantu, kisah benar mengenai penangan Mayang. Seorang pelatih Program Latihan Khidmat Negara keluar dari bilik itu aku sendiri orang dewasa 4 dan 5 buaya kanowit! Hariannya itu turun memancing yang sungai tu berhantu melalui cerita dari mulut ke mulut masyarakat di situ orang! Cerita `` housemate aku hantu '' sekarang bukan sahaja hantu air dan mayatnya disembunyikan daripada penglihatan mata kasar.. Lee dan tanya cerita dia nanti, ada hantu kacau baru tahu” aku saja menakutkan dia supaya dia dari! Yang dikongsikan oleh pembaca fiksyenshasha.com manusia + tangan katak masa Pak Cik Lee sudah berada di dalam sungai junior post. Boleh turun memancing sahaja hantu air ni aku dapat dari seorang Pak Cik Lee tak memancing! Lee dan tanya cerita dia jadinya hantu ni nak serupai tangan manusia + tangan katak ucap terima admin.